Wij zijn Kedin

Wij zijn Kedin

Kedin in het kort

Consumenten vragen om gespreide betaling of willen een product wel gebruiken, maar het niet kopen. Kedin helpt je deze klanten aan je te binden. Meld je bedrijf kosteloos aan en bied je klanten extra keuzevrijheid. Kedin is klantgericht, garandeert betalingen en verhoogt je omzet.

Kedin is een innovatief en groeit sinds de  de oprichting in 2015. Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen. Met een frisse blik bekijken we de behoeften van consumenten en bedrijven. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betalen volgen we op de voet.

Kedin is onderdeel van de Credit Exchange Groep. Dit is een groep bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in financiële dienstverlening.

Consumenten vragen steeds vaker of gespreid betalen mogelijk is. Ook neemt het gebruik zonder aanschaf een vlucht. Steeds meer elektrische fietsen, wasmachines en verwarmingsketels zijn niet gekocht maar worden slechts gebruikt. Tegen maandelijkse betaling.

De mogelijkheden zijn eindeloos en Kedin speelt in op die groeiende vraag naar flexibiliteit en gebruiksgemak. Wij bieden de de mogelijkheid om deze service kosteloos aan te bieden.  Wij garanderen de betaling, zonder je daarvoor een rekening te presenteren.

Het antwoord is heel eenvoudig: omdat consumenten steeds meer naar flexibiliteit willen in het kopen of gebruiken van producten. Maar ook omdat  en eenmalige grote uitgave je klanten kan afschrikken.

De mogelijkheid om gespreid te betalen of te betalen voor gebruik kan dan doorslaggevend zijn in de aankoopbeslissing. Voor je klanten een uitkomst en voor je bedrijf een manier om nog klantgerichter te zijn en de omzet te verhogen.

Met onze service profiteert jouw bedrijf

Klantgericht

Bied je klanten flexibele betaal- en gebruiksmogelijkheden

Zekere omzet

Gegarandeerd snel je geld

Omzetverhogend

Meer mogelijkheden, meer deals

Kosteloos

Kedin is gratis voor bedrijven

Benieuwd naar onze oplossingen?