Wij zijn Kedin

Kedin in het kort

Kedin biedt keuzevrijheid, flexibiliteit en gemak in betalen. Richt je financiën in op jouw manier en haal het beste uit je budget.

een innovatief bedrijf. We groeien sinds onze oprichting in 2015. Kedin schudt de markt van consumentenkrediet op. Ons team van jonge frisse mensen heeft een eigentijdse blik op geld en betalen.

Kedin is onderdeel van de Credit Exchange Groep. Dit is een groep bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in financiële dienstverlening voor consumenten.

je de ruimte zelf te kiezen hoe en wanneer je voor iets betaalt. Met ons betaal je eenvoudig gespreid of financier je een aankoop flexibel.
Of gebruik je liever zonder gedoe? Geen aanschafkosten, geen onderhoudskosten, maar wel een vast servicepunt? Ook dat kan met Kedin. Op die manier haal jij het beste uit je budget!

Kedin past bij mensen die graag het beste uit hun budget halen. Die soms in één keer en soms gespreid willen betalen. Of die liever gebruiken zonder gedoe van bezit. Steeds meer mensen plannen hun budget flexibel en halen daar het beste uit.

Pas jij ook bij Kedin?

Met Kedin krijg jij

Keuzevrijheid

Binnen jouw budget heb jij de vrijheid om te kiezen

Flexibiliteit

Alle ruimte om het beste uit je budget te halen

Gemak

Gebruiken zonder gedoe, met garantie en onderhoud

Benieuwd wat Kedin jou biedt?